PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

15:29

Hai!

Seronok kan dah nak masuk tahun baru. Pejam celik pejam celik je kita dah sampai ke penghujung tahun. Bila sampai je ke penghujung tahun, benda apa yang paling best? Mesti la jualan akhir tahun! Masa ni lah semua akan berebut untuk berbelanja kerana kebiasaanya harga barangan yang ditawarkan pada jualan akhir tahun adalah jauh lebih murah.

Anda akan jumpa banyak jualan akhir tahun di sekeliling anda dan ini tidak terkecuali bagi PG Mall. Dengar namanya sahaja sudah tidak asing lagi, bukan?

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Apa Itu PG Mall?

PG Mall merupakan satu-satunya laman web e-commerce no. 1 di Malaysia yang telah diwujudkan sejak tahun 2017 lagi. Menurut laporan daripada Iprice insight, platform e-dagang ini telah berada di ranking ketiga sebagai top e-commerce di Malaysia.

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Selain pelbagai tawaran menarik yang ditawarkan di platform ini, PG Mall juga menerima pelbagai jenis bentuk bayaran untuk memudahkan pelanggan-pelanggan mereka. Anda boleh membuat pembayaran melalui e-wallet seperti GrabPay, Boost, Maybank QRPay, KiplePay, dan juga MCash.

Malah pembayaran melalui kad kredit atau kad debit, serta online bankin juga disediakan untuk pelanggan-pelanggan PG Mall. Mudah dan senang.

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale


PG MALL Year End Sale

Untuk pengetahuan semua, PG Mall sedang mengadakan jualan akhir tahun PG MALL Year End Sale bermula daripada 1 hingga 31 Disember 2020. Selama sebulan PG Mall menyediakan pelbagai tawaran untuk kesemua produk-produk dan barangan tempatan dengan harga yang jauh lebih murah daripada kebiasaan.

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Sebagai bukti sokongan anda terhadap produk lokal kita dengan menggunakan hashtag #BarangBaikBarangKita, anda boleh membeli-belah di PG Mall untuk mendapatkan kesemua barang keperluan harian anda seperti produk kelengkapan rumah, barangan bayi dan kanak-kanak, produk runcit dapur, produk kesihatan dan kecantikan diri, keperluan automotif dan sukan, pakaian fesyen terkini, dan juga perkakasan elektronik. 

Khusus untuk para pelanggan PG Mall, setiap pembelian minimum RM50 akan layak mendapat potongan sebanyak RM20 manakala untuk setiap pembelian minimum RM100 layak mendapat potongan sebanyak RM30. Jangan lupa untuk masukkan kod di bawah sebelum anda membuat pembayaran di website PG Mall.

KBBM20 = diskaun sebanyak RM20 untuk minimum pembelian RM50
KBBM30 = diskaun sebanyak RM30 untuk minimum pembelian RM100

Untuk PG Mall Year End Sale kali ini, saya ada jumpa beberapa stores yang menarik untuk anda dapatkan barang keperluan anda. Di store Indah Ilahi, anda boleh dapatkan pelbagai perkakasan elektronik rumah anda daripada periuk nasi, air purifier, dapur gas, kipas meja dan dinding, ketuhar elektrik, pembakar roti, dan sebagainya.

Jika anda berniat untuk mendapatkan produk-produk kelengkapan rumah seperti jenama Panasonic, Sharp, Toshiba, Hisence, dan Midea, anda boleh pergi ke page Urban Home di lawan web PG Mall untuk mendapatkannya kerana Urban Home merupakan authorised seller bagi kesemua jenama peralatan elektrik tersebut.

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Berita baik untuk para wanita yang suka berfesyen pula, Sarima Official juga tidak terkecuali memberikan tawaran harga yang sangat menarik dan berpatutan di website PG Mall. Di Sarima Official, anda boleh mendapatkan pelbagai pakaian tradisional wanita yang cantik dan menarik seperti Kurung Mini Riau, Kurung Moden, atau Baju Kebaya. 

Anda peminat herba tradisional? Khang Shen Herbs menawarkan pelbagai herba tradisional asli dengan harga promosi di platform e-commerce PG Mall. Di sini anda akan jumpa pelbagai herba tradisional yang dijual seperi tongkat ali, kacip fatimah, madu tualang, serbuk ubi jaga, dan juga minyak madu herba.

Buat para ibu yang sedang mencari pakaian untuk bayi dan ibu mengandung, anda boleh lawati store TRENDYVALLEY yang menyediakan pelbagai pakaian ibu dan anak dengan tawaran harga yang sangat menarik. 

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Terdapat banyak lagi tawaran-tawaran untuk barangan dan produk di PG Mall yang anda boleh dapatkan sebenarnya. 

Free Shipping Deals

Siapa je tak suka free shipping bila membeli-belah secara online kan? Tawaran ekslusif penghantaran percuma ini layak untuk setiap pembelian minimum RM30 dari 1 hingga 31 Disember 2020 sahaja. 

PG Mall Malaysia - Say Yes To Year End Sale

Jangan lepaskan peluang anda untuk membeli-belah di PG Mall dan nikmati penghantaran percuma untuk barang keperluan yang akan dihantar sehingga di depan pintu rumah anda!

Layari laman web PG Mall sekarang dan dapatkan barangan anda.


Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram: https://t.me/pgmallofficial001/


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping

You Might Also Like

0 comments

Fav Blog