Giveaway by Blog Tangan Gebu

14:02

Hi!

Lama rasanya tak join blogger giveaway hehe. So here is it.

Giveaway by Blog Tangan Gebu

First time nampak giveaway ni lalu terus rasa nak join sebab ada hadiah jute bag boleh custom nama sendiri. Mana tau ada rezeki bulan birthday ni kan hehe. Sama birthday month dengan author Blog Tangan Gebu.

Hadiah-hadiah yang menarik:

Tempat pertama : Custom name jute bag (worth RM60)
Tempat kedua : AEON gift voucher
Tempat ketiga : Pure vanilla extract
Tempat keempat : Foot mask

Pemenang saguhati pula akan dimasukkan ke dalam bloglist favourite Tangan Gebu selama sebulan.

Senarai pemenang akan diumumkan di blog Tangan Gebu, jadi jangan lupa subscribe blog beliau dan nantikan update! Semua pemenang hadiah akan dihubungi melalui email untuk proses penghantaran hadiah.

Syarat nak join mudah je. Tekan banner di atas untuk join!

You Might Also Like

4 comments

Fav Blog